KAYSERİ / MELİKGAZİ - Kayseri Lisesi

Ekm

Cumhuriyet'imizin ilanının 97.yıldönümünü okulumuz bahçesinde düzenlediğimiz törenle kutladık.Törenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nızı kutlarız.

Ekm

Okulumuzda uzun yıllar Fizik Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Seyit TEKİN hocamız  vefat etmiştir.Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Eyl

EBA ve canlı derslere interneti veya bilgisayarı olmadığı için erişemeyen öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz http://ebadesteknoktasi.meb.gov.tr adresinden kendilerine en yakın EBA DESTEK NOKTALARINA ulaşıp EBA'ya ve canlı derslere girebilirler.

Eyl

Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Sayın Burcu EYİSOY DALKIRAN, okulumuzu ziyaret etti.

Eyl

20 Temmuz 2020 tarihinde başlattığımız 12.Sınıf Destekleme ve Yetiştirme Kursumuz 120 öğrencimizle devam ediyor.Maske takmaya ve fiziksel mesafeye dikkat eden öğrencilerimiz,  temassız olarak ateşlerini ölçüp ellerini dezenfekte ederek güvenli bir şekilde derslerine devam ediyorlar.

Eyl

05/09/2020 Cumartesi günü okukumuzda yapılan I.O.K.B.S. sınavı sonrası tüm sınav salonlarımız dezenfekte edildi.