KAYSERİ / MELİKGAZİ - Kayseri Lisesi

Bursluluk Ücretleri Ödeme İşlemleri

...

2020 Yılı Bursluluk Sınavına girerek burs almaya hak kazanan öğrencilerimizle ilgili olarak:

*Burs ödemeleri PTT işyerlerinden hak sahiplerine imza karşılığı ve ibraz edilen kimlik fotokopisi alınarak elden teslim edilecek olan T.C. kimlik numaralarına tanımlı PTT Kartları ile yapılacaktır.

*Ödemeler sadece hak sahiplerine yapılacak olup hak sahibini temsil eden veli, vasi, kayyım ve vekiline ödeme yapılmayacaktır.

*Ödemeler için veli, vasi, kayyım ve vekil tarafından herhangi bir hesap açma işlemi yapılmayacaktır.

*Burslar her ayın 25 'inde PTT işyerlerinde öğrenci adına ulaştırılacaktır.

*PTT kartını kaybeden öğrenciler 2'nci kartı ücretsiz olarak, 3'üncü kartı  ise BDDK tarafından belirlenen ücret ödemesi kaydıyla kimlik ibrazı ile herhangi bir PTT işyerinden temin edilecektir.

*Kart dağıtım sürecinde okul, ilçe ve il müdürlüklerince herhangi bir işlem yapılmayacaktır.

Yayın: 09.10.2020 - Güncelleme: 09.10.2020 16:48 - Görüntülenme: 464